En förlovning och vigselring skall vara en del av dig och spegla din personlighet.
En förlovning och vigselring skall vara en del av dig och spegla din personlighet.

Vigselringar

Jag har provmodeller på vigselringar i butiken som vi kan utgå ifrån som jag sedan tillverkar på beställning efter dina speciella önskemål. Ger förslag till dig på hållbar design och god kvalitet.

En förlovning och vigselring skall vara en del av dig och spegla din personlighet. Kanske är du osäker på vilken ring du söker och där hjälper jag dig att hitta rätt i både stil, form, metall och stenar.

VIKTIGA DATUM!
Vigselringar som skall vara klara innan 31/8:

Sista betällningsdagen för ringar med infattade stenar är 10/6
Sista leveransdagen att hämta dina ringar 3/7

Är du osäker på vilken ring du söker och där hjälper jag dig att hitta rätt i både stil, form, metall och stenar. 

Du vet förmodligen inte vad du bör tänka på i val av ring, när det gäller hållbarhet och slitage?

Jag vill att din ring ska hålla i många år framöver och att den går att underhålla så den håller sig fin. I min butik och verkstad på tillverkar jag allt från grunden och här är alla guldringar handsmidda. Givetvis tillverkar jag även andra smycken på beställning. Välkommen! /Mervi