Det finns ingen anledning att du går runt med skräp i vardagen när hela kassaskåpet är fullt med bra vardagssmycken som tål att användas.

Second Chance omarbetningar av gamla smycken

Alla dessa gamla smycken! Det finns redan så mycket som hamnat i byrålådan eller i kassaskåpet som aldrig kommer till användning. Där kan jag hjälpa dig, så dom får ett nytt liv!

Det finns ingen anledning att du går runt med skräp i vardagen när hela kassaskåpet är fullt med bra vardagssmycken som tål att användas. Kanske behöver de uppdateras som allt annat i livet eller lagas, smältas ner och få en helt ny form, som passar dig?

Om du har gamla smycken så har jag kunskap och nya ideér. Där hjälper jag dig, som guldsmed och formgivare.

Second Chance

Har din vigsel och förlovningsring “krympt” i både storlek och form och det är dags att ändra om dem helt? Om du har gamla smycken så har jag kunskap och nya ideér.

Där hjälper jag dig, som guldsmed och formgivare. Det är viktigt att ta tillvara på jordens resurser, återanvända så mycket man kan för hela världen svämmar redan över av allt skräp som tillverkas.

I min butik finns ett skåp, konceptet Second Chance, på olika modeller man kan tillverka av gammalt guld eller stenar och pärlor. Har du oäkta favoritsmycken kan jag i vissa fall laga eller göra om dem också.