Jag vill att du ska bli glad av mina smycken och verkligen vilja använda dem.
De ska kännas som en del av dig, en del av din personlighet.

Mervi Kauko. Utbildad guldsmed med 25 års erfarenhet.

Smycken från mig

Jag vill att du ska bli glad av mina smycken och verkligen vilja använda dem och kännas som en del av dig, en del av din personlighet. När du känner att det är dags för dig att investera i en ny favorit hjälper jag dig gärna att hitta rätt, hitta något som passar just dig. Jag kan visa dig hur du kan kombinera dina smycken på olika sätt till olika tillfällen.

De smycken du bär ofta kräver högre kvalitet så de tål slitage och din vardag. Smycken ska kunna underhållas och repareras genom åren så du får behålla dem länge. En del passar till lite finare sammanhang, som behöver bäras lite mer försiktigt, precis som vissa av dina kläder gör.

Unna dig smycken, precis som du gör med andra saker i livet! Ge dig själv smycken som belöning för något du har utfört eller krävt ett hårt arbete och engagemang från dig. Smycken är presenten som finns kvar och som du kan bära länge.

När du som kund kommer in och berättar att det smycket som kommer ifrån mig har suttit på sen dess och just det blev din nya favorit. Det är absolut det roligaste av allt och det bästa betyg jag kan få som guldsmed och smyckedesigner!

I butiken finns både färdiga smycken att köpa och provmodeller man kan titta på som jag tillverkar på beställning efter dina önskemål. Hemsidan finns för att du ska hitta hit och kunna titta på några av de olika arbeten jag gör. Givetvis tillverkar jag andra modeller på smycken som inte finns här på sidan.

När du som kund kommer in och berättar att det smycket som kommer ifrån mig har suttit på sen dess och just det blev din nya favorit, ett sånt där du inte kan leva utan. Det är absolut det roligaste av allt och det bästa betyg jag kan få som guldsmed och smyckedesigner!